Welkom

Belangrijke informatie seizoen 2017-2018
Jack van Bijsterveldt in het zonnetje
Tijdens het vrijwilligersfeest in december 2017 werd Jack van Bijsterveldt in het zonnetje gezet vanwege zijn enorme inzet als scheidsrechter en materiaalman. Jack, heel erg bedankt voor je inzet! Zonder zo’n vrijwilliger kan DSV niet bestaan.
Jack van Bijsterveldt

Hart voor uw Club
Hart voor uw Club

Vrijdag 10 november 2017 ontvingen we, samen met RKDSV, €3.486 van de Rabobankactie Hart voor uw Club! Geweldig dat er weer zo massaal op ons project gestemd is! Dit keer besteden we het bedrag aan een beregeningsinstallatie voor het hoofdveld van RKDSV en een pannaveldje voor de jeugd. Bedankt voor het stemmen!


Frans Hoosemans ‘Clubheld van het jaar’

Frans Hoosemans is de ‘Clubheld van het jaar’ van de gemeente Hilvarenbeek! Met 62 stemmen laat hij zijn ‘concurrenten’ ver achter zich. Wij wisten het natuurlijk al, maar nu is het nogmaals bevestigd; Frans is een geweldige vrijwilliger! Het bestuur bracht Frans een bezoekje om hem te feliciteren met de titel. Gefeliciteerd Frans en bedankt voor je enorme inzet voor DSV!
Frans Hoosemans Clubheld vh jaar

App KNKV Wedstrijdzaken
De App Sportlink bestaat niet meer. Speciaal voor korfballers is een nieuwe app gemaakt: KNKV Wedstrijdzaken. Download deze app via de App Store, Google Play Store of www.sportlink.nl/knkv en log opnieuw in met je Sportlink account. Daarna kun je weer alles zelf regelen rondom de wedstrijden. Handig!

Inlever- en ophaalpunt voetbalschoenen
072112-hoopje-voetbalschoenen

Monique van Geel-Janssen heeft in haar garage een inlever- en ophaalpunt voor voetbalschoenen. Dit is voor leden van RKDSV én DSV. Maak vooraf telefonisch een afspraak om schoenen in te leveren of op te halen: 013-505 5128. Schoenen halen kost 5 euro. Lever je goede schoenen in, dan krijg je 2,50 euro. Oude (goede!) schoenen ruilen met andere schoenen kost dus 2,50 euro. Goede schoenen zijn waterdicht en hebben geen losse zolen. OPROEP: We hebben veel schoenen nodig om een voorraad op te bouwen en het ruilsysteem op te starten. Gratis schoenen zijn dus van harte welkom!

Tank & Schenk bij Peut Plasmans
tank-en-schenk-1
DSV sponsoren is dankzij de Tank & Schenk actie heel eenvoudig:
1. Tank bij bij Peut Plasmans in Diessen
2. U ontvangt (gratis) punten op basis van getankte liters
3. Schenk deze punten aan DSV
Tegen inlevering van een kassabon van EMTÉ Plasmans van meer dan € 50,-* of tegen inlevering van een voucher van Heb! Plasmans bij € 25,-* verdubbelt u de Tank & Schenk punten (2 cent per liter). Combineert u de bonnen van EMTE en Heb!, dan verdriedubbelt Peut de literpunten.
*Exclusief de wettelijk uitgesloten artikelen.
Bekijk de tussenstand van de actie Tank & Schenk.

Advertenties