Welkom

Afbeeldingsresultaat voor dsv diessen korfbal
Welkom op de site van korfbalvereniging DSV. De vereniging is opgericht in 1951. Vrijwilligers voeren alle bestuurlijke en uitvoerende taken uit. DSV speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark De Alsie en in Sportcentrum Hercules in Diessen. Op deze site vind je alle informatie over DSV.

RKDSV en DSV doen mee aan Rabo ClubSupport

Help ons aan zo veel mogelijk stemmen!

Rabobank geeft via de actie ClubSupport een deel van de winst aan verenigingen. Het aantal stemmen bepaalt hoeveel geld de deelnemende verenigingen krijgen. In de periode van 27 september tot en met 11 oktober kun je op het project van RKDSV en DSV stemmen. Support jij ons? Iedere stem is geld waard, dus doe mee!

Waarom?
Met de opbrengst willen we in de kantine van sportpark De Alsie een kassasysteem installeren. Dit maakt de betaling van eten en drinken eenvoudiger, sneller én veiliger. Dat is prettig voor de klant aan de bar en voor de vrijwilliger achter de bar!

Stemmen doe je zo:
• Om te kunnen stemmen, moet je klant én lid zijn van Rabobank Hart van Brabant
• Leden van de Rabobank ontvangen een persoonlijke stemcode in de brievenbus
• Stem tussen 27 september en 11 oktober op ons project via www.rabo-clubsupport.nl

Iedere stem is geld waard

Bardiensten door seniorenteams

Beste leden,
De trainingen zijn weer gestart en de competitie begint binnenkort. Na de trainingen en wedstrijden kan gezellig wat gedronken worden in de kantine. Dit seizoen is er geen kantinebeheerder. Daarom pakken we met alle seniorenleden van RKDSV en DSV de bardiensten op. De barcommissie treft de nodige voorbereidingen zodat alles goed verloopt. Elk seniorenteam krijgt 3 weken de verantwoording over de indeling van de bardiensten. Elk team heeft een ‘aanvoerder’ die de indeling op zich neemt en als aanspreekpunt fungeert. De eindverantwoordelijkheid ligt altijd bij het bestuur van RKDSV. RKDSV 1 start de eerste 3 weken met de bardiensten en daarna volgen de andere teams. De barcommissie maakt een planning zodat elk team binnenkort weet wanneer het aan de beurt is. Dit geeft de commissie zo snel mogelijk door aan de aanvoerder.
Ook voor de barcommissie is dit een compleet nieuwe situatie. Het heeft een opstart nodig, dus hopelijk heeft iedereen hier geduld en respect voor en draagt iedereen met enthousiasme zijn steentje bij. Alvast bedankt voor de medewerking!
De barcommissie

Oefenwedstrijden selectie

Ter voorbereiding op het seizoen 2019-2020 spelen DSV 1 en 2 een aantal oefenwedstrijden. Kom alvast een keer kijken en de dames succes wensen!

Di. 27 augustus (Hapert)
19.30u: VVO/Klimroos 2 – DSV 2
20.30u: VVO/Klimroos 1 – DSV 1

Do. 29 augustus (Riethoven)
19.30u: Rietvogels 2 – DSV 2
20.30u: Rietvogels 1 – DSV 1

Zo. 1 september (Bladel)
10.00u: Bladella 2 – DSV 2
11.00u: Bladella 1 – DSV 1

Rest van het programma volgt binnenkort.

Nieuwe hoofdtrainer

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is Meine Jonkers de Hoofdtrainer van DSV. Meine, van harte welkom bij de club en heel veel succes gewenst!

Teamindeling 2019-2020

De teamindeling voor seizoen 2019-2020 is bekend. Het maken van de teamindeling is een taak waarbij de leden van de Technische Commissie vaak lastige keuzes moeten maken. De teamindeling voor seizoen 2019-2020 is goedgekeurd door het bestuur en vervolgens naar de leden en trainsters/coaches gemaild. Heb je vragen? Mail dan naar: dsvkorfbal@gmail.com

Fanshop

Ben of ken jij een lid of fan van DSV? Dan zijn de merchandiseartikelen van DSV erg handig, maar ook leuk als cadeau! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of de feestdagen. Op de artikelen staat uiteraard het clublogo en ze kunnen gepersonaliseerd worden met naam of tekst. Super tof én praktisch ter herkenning tussen de spullen van teamgenoten. Bekijk alle artikelen en prijzen.

Privacywet

Per 25 mei 2018 geldt de privacywet. DSV heeft persoonsgegevens in haar bezit van leden en vrijwilligers. We zijn verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens zoals aangegeven in de privacyverklaring. Uiteraard nemen we de bescherming van deze gegevens serieus. Lees de privacyverklaring van DSV.

Invullijst vrijwilligers 

DSV is altijd op zoek naar vrijwilligers. We zijn erg blij met extra handjes! Ben je vrijwilliger bij DSV of wil je dit graag worden? Vul dan de invullijst vrijwilligerswerk DSV in. Zo hebben we een goed overzicht wie wat doet en of alle functies voldoende bezet zijn. Bedankt voor de medewerking!

Tank & Schenk bij Peut Plasmans

DSV sponsoren is dankzij de Tank & Schenk actie heel eenvoudig:
1. Tank bij bij Peut Plasmans in Diessen

2. U ontvangt (gratis) punten op basis van getankte liters
3. Schenk deze punten aan DSV

tank-en-schenk-1Tegen inlevering van een kassabon van PLUS Plasmans van meer dan € 50,-* of tegen inlevering van een voucher van Heb! Plasmans bij € 25,-* verdubbelt u de Tank & Schenk punten (2 cent per liter). Combineert u de bonnen van PLUS en Heb!, dan verdriedubbelt Peut de literpunten. *Exclusief de wettelijk uitgesloten artikelen.
Bekijk de tussenstand van de actie Tank & Schenk.

App KNKV Wedstrijdzaken

Speciaal voor korfballers is een app gemaakt: KNKV Wedstrijdzaken. Download deze app via de App Store, Google Play Store of www.sportlink.nl/knkv en log opnieuw in met je Sportlink account. Daarna kun je weer alles zelf regelen rondom de wedstrijden. Handig!

logo

Advertenties