Lidmaatschap

Lid worden of afmelden

Je kunt op ieder moment lid worden van DSV. Na vier gratis proeftrainingen bepaal je of je lid wordt van DSV. Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Als je toch wilt opzeggen, doe je dat schriftelijk vóór 1 april van het lopende verenigingsjaar. Als we niets horen, gaan we er vanuit dat je komend seizoen nog bij DSV speelt. Gebruik het aanmeld- en wijzigingsformulier om je aan/af te melden of wijzigingen door te geven aan de ledenadministratie. 

Contributie

De jaarlijkse contributie per team staan hieronder vermeld. Deze bedragen zijn per competitie, dus van augustus/september tot en met juni het jaar erna.

Senioren 1 & 2 € 184
Senioren 3 & 4 € 158
Junioren A1 € 153
Junioren A2 & B € 143
Pupillen C, D, E & F € 128
Welpen € 112
Kangoeroes €  35 *
Midweek € 133
Rustende leden €  50

Met ingang van seizoen 2020-2021 verhogen we de contributie elk jaar met 2% (inflatiecorrectie).

* Indien gedurende de eerste helft van het competitiejaar Kangoeroes doorstromen naar de Welpen, wordt er een naheffing toegepast van € 40. Dit wordt jaarlijks op 1 januari bekeken. Deze naheffing is voor de zaalhuur vanwege een hogere trainingsintensiteit.

Machtiging

DSV vraagt je om een machtiging te geven voor de automatische afschrijving van de contributie van je bank- of postbankrekening. Het machtigingsformulier krijg je bij je aanmelding. Daarna kun je een formulier verkrijgen via de penningmeester of je bank. De contributie wordt jaarlijks rond 30 september afgeschreven van je rekening. Indien je geen gebruik wenst te maken van de machtiging, dient het contributiebedrag voor 30 september overgemaakt te zijn. Betaal je te laat? Dan brengt DSV €5,- administratiekosten in rekening.

Later in het seizoen lid worden

Het is ook mogelijk om tijdens het korfbalseizoen lid te worden van DSV. De contributie wordt dan als volgt berekend: de contributie wordt gedeeld door het aantal maanden van een korfbalseizoen, dus door 10 maanden. Je betaalt de maanden die je speelt volledig. Voor de maanden die je niet gespeeld hebt, betaal je 50% van de contributie.

Restitutie van de contributie

Leden, die geblesseerd of zwanger zijn en gedurende minimaal een half seizoen geen wedstrijden kunnen spelen, kunnen op eigen verzoek via de penningmeester restitutie krijgen. Geblesseerde of zwangere leden betalen voor de maanden, waarin zij niet gespeeld hebben, 50% van de contributie. Voor de overige maanden betalen zij de volle contributie. We gaan uit van een korfbalseizoen van tien maanden: augustus tot en met mei. Aan het begin van het seizoen wordt altijd het volle bedrag van de contributie afgeschreven, ook als leden dan geblesseerd of zwanger zijn. Aan het einde van het seizoen kunnen leden restitutie aanvragen. Zij doen dit door bij de penningmeester aan te geven, welke maanden zij niet gespeeld hebben. Vervolgens wordt berekend op welk restitutiebedrag het betreffende lid recht heeft. Dit bedrag wordt overgemaakt op de gewenste rekening.

Te laat afmelden als lid

Wanneer je besluit om volgend seizoen niet meer te korfballen bij DSV, dan willen wij dat voor 1 april van het lopende seizoen weten, in verband met de ledenadministratie en opgave bij de KNKV. Mocht je je te laat afmelden, dan betaal je ondanks dat je geen korfbal meer speelt, de helft van de contributie van het komende seizoen.

Wasgeld

Doordat de shirts en de rokjes gedurende het gehele seizoen bij elkaar blijven, ontstaan er minder verschillen door het wassen en gaan de tenues langer mee. Bij alle teams wordt per seizoen een eenmalige vergoeding van €7,- per speelster gerekend. Wasgeld wordt aan het eind van het jaar uitgereikt aan diegene die gewassen heeft of de teamleiding.

Verzekering

Ieder lid van de KNKV is via deze bond aanvullend verzekerd tegen WA en ongevallen van, naar en tijdens verenigingsactiviteiten, inclusief toernooien en kampen. In voorkomende gevallen kan hierop een beroep gedaan worden via onze secretaris.

logo

Advertentie