Sponsors

Korfbalvereniging DSV is blij met iedere vorm van financiële ondersteuning. Daarom bieden we diverse sponsormogelijkheden aan. Zo kunnen we iedere (potentiële) sponsor een product aanbieden dat aansluit op zijn/haar behoeften, wensen en mogelijkheden.

Hebt u interesse om DSV te sponsoren? Dan gaan we graag met u in gesprek. Mail voor meer informatie naar: penningmeester.dsv.korfbal@gmail.com

Hoofdsponsor

DSV 1
Met ingang van seizoen 2021-2022 prijkt het logo van Kerkzicht op de tenues van DSV 1. Het bestuur en DSV 1 zijn erg blij met de sponsoring: “Ondersteuning vanuit het bedrijfsleven maakt ontwikkeling in het korfbal en in onze mooie club mogelijk. Het straalt waardering uit voor onze maatschappelijke rol. DSV staat voor samen sporten, van jong tot oud!”

Shirtsponsors

Waarom sponsoren?

DSV heeft een enorme uitstraling op Diessen, de omliggende dorpen en uiteraard in de regio waar alle teams wekelijks hun wedstrijden spelen. DSV heeft een actieve rol in de Diessense gemeenschap door onder andere de organisatie van de jaarlijkse wandelvierdaagse en het vrienden korfbal toernooi. In het voor- en naseizoen spelen de teams van DSV op sportpark De Alsie en in de winter in sport- en ontmoetingscentrum Hercules. We kennen geen winterstop.

Het doel van sponsoring is optimaal resultaat behalen voor DSV, maar ook voor uw bedrijf. Als tegenprestatie voor uw steun, zetten wij al onze communicatiemiddelen in om uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast bieden we activiteiten aan die het contact tussen sponsors en de vereniging versterken, zoals een gezellige winterbarbecue. Bekostigd door de speelsters, voor de sponsoren.

Over DSV

DSV heeft dit seizoen 17 teams: 3 Seniorenteams, 9 jeugdteams, 3 midweekteams, 1 recreantenteam en 1 kangoeroe team. Kenmerkend voor de club is de grote sportiviteit en gezelligheid. Het motto van DSV is dan ook: Gezellig samen aan de top!

Recente ontwikkelingen:

  • Onze club groeit. Veel nieuwe jeugdleden stromen in via onze Kangoeroe Klup, speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • We gebruiken vanaf seizoen 2016-2017 sponsordoeken in plaats van borden. Doeken genereren meer aandacht omdat we ze dicht bij het veld kunnen plaatsen.
  • Korfbal ontwikkelt zich tot een steeds aantrekkelijkere sport. Dit door onder andere het 4Korfball bij de jongste jeugd en aanpassingen in het topkorfbal. Een voorbeeld hiervan is de invoering van de schotklok.
  • De website en Facebookpagina worden erg goed bezocht door leden en niet-leden.

logo

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s