Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)
De vertrouwenscontactpersoon stimuleert het creëren van een veilige sportomgeving. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van pesten, bedreiging, discriminatie, seksuele intimidatie, of wat voor jou valt onder ongewenst, ongepast gedrag. De vertrouwenscontactpersoon is er voor alle sporters, ouders van sporters, trainers, leiders, vrijwilligers, bestuur en toeschouwers. Kortom iedereen die zich betrokken voelt bij de vereniging van jong tot oud.

De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk en geen bestuurslid. Het mooiste is het wanneer je problemen die je binnen de vereniging tegenkomt, zelf of samen met een lid of teamgenoot op kunt lossen, maar wat als dat niet zo is? Je weet niet wat je eraan zou kunnen doen? Blijf hier dan niet mee rondlopen en praat er (in vertrouwen) over met de vertrouwenspersoon van de vereniging.

Binnen DSV is Saskia Aarts de vertrouwenscontactpersoon.
Op de volgende manier kun je contact met de vertrouwenscontactpersoon opnemen;

Saskia

Telefonisch: 
Saskia Aarts: 06-51175759

Mail:
vcp.rkdsv@gmail.com algemeen email adres van de vertrouwenscontactpersoon

 

Als laatste wil ik mij even voorstellen
Ik ben Saskia Aarts, moeder van 3 kinderen (2 jongens en een meisje). Beide jongens voetballen bij RKDSV en mijn dochter speelt korfbal bij DVS. Voor beide verenigingen ben ik VCP-er. Ik ben al vele jaren werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog en ben dus vanuit mijn baan/functie bekend met de problematieke waar je als vcp-er voor ingeschakeld kunt worden. Toen mij door het bestuur gevraagd werd om VCP-er te worden voor beide verenigingen, leek mij dit een stukje vrijwilligerswerk dat bij mij past en waar ik graag een bijdrage aan lever.

 

cropped-logo

Advertenties